Julafton

 
Julafton hos startar kl 8 med att pappan i huset tänder i alla våra kaminer och i dotterns kakelugn. Vi har två elstäder på övervåningen och en här nere. Jag smyger upp och tänder alla ljusen för det ska vara mysigt för barnen när de kommer ner. 
 
 
Sedan gör vi oss fina inför dagen och äter lite frukost tillsammans. Min fina tröja och topp som blev årets juloutfit från Tullhuset, de börjar sin rea idag också kan jag tipsa om HÄR, tycker den är så fin med det rosa och en tröja jag kommer kunna ha länge. 
 
 
 
Sedan börjar vår julafton här hemma när vi delar ut våra julklappar i familjen. Det har vi gjort sedan barnen var små för det har varit viktigt för oss att skapa egna traditioner med bara oss i familjen. 
 
 
 
 
Vad vore julen utan sina kära familj, mina barn är den finaste julklappen. Att se dem glada och förväntansfulla gör mig lycklig. 
 
 
…och få leva med den här mannen, som känner mig och stöttar mig i allt. Det är för dem man gör allt till jul och för sin egen skull också. Ser ni att både sonen och mannen fått glasögon samma vecka. 
 
 
 
Sedan for vi till släktingar och firade jul, vi har det så bra med att ha två familjer som firar och älskar jul så vi växlar lite. Jag har ju funnits i min mans familj från jag var 17 år så det känns som min familj det också. 
 
 
 
På kvällen lägger man sig i soffan och orkar ingenting och bara myser. 
 
 
Idag ska vi till mamma och fira jul, men innan det ska jag ut och motionera lite. Längtar efter att röra på mig efter all god julmat.
 
Stor julkram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Julafton”

  1. Hej!
    Så fint ni har det!
    Vart kan man köpa hyllorna som du har ovanför soffan?
    Tycker oxå mattan ni har under soffbordet är så fin…vart kan jag hitta den?
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *