Lyssna på radio

 
Bricka här, marmorfat här, vinägerflaskor här, vattenkokare här, burkar från Marrakech, radio kommer ej ihåg butik
 
I helgen hamnade brickan med vinäger m.m på bänken igen. Där får den stå ett tag innan den troligtvis hamnar på bordet igen, gud som man håller på ibland med att plocka runt. Jag erkänner att jag är pysseltokig och det står jag för och brickan fick inte plats när vi hade gäster.
 
Radion har jag nästan aldrig på, den enda gången jag lyssnar på musik är när jag springer, ska städa eller är på partyhumör. Radio har jag faktiskt lite svårt för, jag gillar när det är ganska tyst mellan varven. Samma i bilen då lyssnar jag nästan aldrig på radio då heller. När jag jobbar på kontoret med bilder så sätter jag alltid på lite jazz eller lugn musik, då går det som på räls 🙂 gillar Spotify med radio är inte min grej ännu..får vänta tills jag blir äldre 🙂
 
 
Nu ska jag ut och köra grus, sedan till skogen en sväng…
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *