Hönshus

 
Nu är äntligen vårt hönshus klart, lite fix på baksidan men i det stora hela så är vi klara. Det tog mindre än två månader, men vi har jobbat på våra lediga stunder och samtidigt haft andra projekt på gång.
 
Huset är ommålat, nya stuprännor är bytta och hönsgården är byggd och målad i sektioner innan vi lyft den på plats. Alla som följt mig på instagram har varit med på resan. Huset är från början ett gammalt skoldass som tillhör den gamla skolan vi äger. 
 
 
Alla som renoverar vet att om man ska göra något lite ordentligt så tar det tid, men sedan är man väldigt nöjd över resultatet i slutändan. Hönshuset och jag kommer också vara med i ett reportage i Land, men när det kommer vet jag ännu inte. 
 
 
 
Nu kan vi bocka av det på listan och ägna oss att slutföra fler projekt innan solstolen väntar. Nu har jag mina vänner här hemma och lite sällskap när jag jobbar hemma. Jag är glad att jag började äta lchf och min astma försvann mot pälsdjur, nu kan jag äntligen ha djur åtminstone ute. 
 
Kram Lotta
 
Mer om höns hittar du här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Hönshus”

  1. Karin Blomberg

    Heej Lotta! Har följt dej ett tag nu och vill tala om att jag gillar din blogg jättemycket!!..framför allt märker jag att du som person växer hela tiden och det är så roligt att läsa just om hur du tänker om livet, familj, relationer, shopping och även hur du skapar trivsel med vackra ting i ert hem. Intressant det här med vad jag tycker just idag och att imorgon är en annan dag och livet och ens tankar runt saker och ting förändras hela tiden. Avlutar med att tala om att Ni gjort ett fantastiskt jobb med hönshuset, såå himla fiiiint!!!..älskar färgen på dörrarna!! Och hönsen är så sööööta. Ser fram emot tidningen Land framöver. Ha det bäst. // tac för en trevlig blogg.

  2. Så fint det blev! Hade egna höns för många år sedan och blir så sugen att ha det igen. Det hade varit kul för barnbarnen också, men då vi gärna reser en del så passar det inte så bra längre med att ha hönor.. Tyvärr.

    Se bara till att tuppen inte blir för tam för då kan han se er som ett hot och inte en tillgång.

    När dottern var liten så var hon kompis med en av hönorna. Den satt och väntade medan hon grävde efter mask, som hon sedan serverade ur handen till hönan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *