Goda vänner på middag

 
Porslin Gerbera
 
Igår hade vi min mans barndomsvän med familj här på middag. De kom på eftermiddagen så badade vi, åt glass och på kvällen bjöd på middag.
 
Jag fixade nästan allt på förmiddagen så det gick smidigt för min man ville måla. Olika sorters rotgrönsaker, potatis i ugnen. Till det hade vi också två olika såser. 
 
 
Skål här 
 
Sallad med melon och fetaost
 
 
Servetter här, vit lykta här, glas här, lyktor glas här, färgad mugg här
 
 
Så en ny jättegod kycklingrätt som man kan fixa långt innan och servera kall en sommardag. Det var en vän som tipsade mig. Du hittar den här. Kul att de gillade maten när jag inte är den som lagar mat så ofta när det kommer gäster.  Jag struntade i trädgården och städningen och satsade på maten 🙂
Nu ska jag iväg och jobba, ha en fin dag!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Goda vänner på middag”

  1. Jag tackar för tipset!
    Jag följer din blogg varje dag,gillar den och dej och för intressanta inlägg.
    Kram

  2. Har hittat till din blog idag och tittat igenom dina senaste inlagg, och jag kommer stanna kvar, rolig lasning! Fantastisk blogg och inspiration till att rora pa sig, verkligen! Vad fint hem du har och duktig fotograf ar du ocksa!

    kramar Klara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *