Poff sa det

 
Poff sa det så var hon stor, åtminstone ibland, ibland är hon fortfarande liten. Den här tjejen fyller snart 15 år, tänk att vi har en 15 åring i huset. Jag tycker nyss jag blev mamma och det var det största i livet och det mest omtumlande jag varit med om. 
 
Jag är väldigt tacksam för den här tjejen har inte varit på någon fest ännu, inte ute på kvällarna och hon står mig väldigt nära. Vi pratar om det mesta. Men jag förstår att någon gång kommer hon precis som jag gjorde även prova hur det är utanför skogen 🙂 Jag var nog bara lite mer nyfiken och vild än vad hon är..hi,hi , men det kanske kommer. Jag hoppas att mina barn ska våga saker och resa mycket. För jag vill att de ska känna att det finns alla möjligheter att göra det som de önskar i livet.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Poff sa det”

  1. Hej!
    Så söt och snygg hon är och väldigt lik sin mamma!
    Det är ju verkligen bara ett poff och så är dom vuxna, våra små barn. Tiden går så snabbt…
    Trevlig helg till er båda snyggingar!
    kram Sabina

  2. Oj så söt hon är! Ser äldre ut än femton 🙂 Håll hårt i henne, hihi. Kram och ha en fin lördag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *