Baka till påsk

 
Jag fick förfrågan om jag ville baka och visa bilder åt butiken FikaMera, å det ville jag gärna för jag känner att jag skulle vilja hinna visa er mer bakverk. 
 
Jag gillar när det går snabbt och inte behöver det se så perfekt ut. Lite hejsan hoppsan 🙂 Här kommer mitt bästa cupcakerecept. Finns även i min bok, fast med rabarbersmak. Dessa har en frosting av citronsmak.
 
Recepetet är
 
 
ca 5-6 st, 2 ägg, 2 dl strösocker, 50 g smält smör, 2 dl naturell youghurt, 4 1/2 dl vetemjöl, 2 tsk bakpulver, 2-3 tsk vaniljsocker. Vispa ägg och socker poröst. Rör sedan ner det smälta smöret och youghurten försiktigt. Blanda mjöl bakpulver och vaniljsockret och häll över smeten. Rör ihop allt till en jämn smet. Häll upp i formar och använd gärna en muffinsplåt: Grädda i mitten av ugnen på 225 grader 1 ca 15-20 minuter.
 
Frosting hittar du här
 
 
 
 
 
 
 
Hoppas ni får lite baksug nu! och fler tips kommer snart.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

39 reaktioner på ”Baka till påsk”

  1. Vilka fina cupcakes!!!!
    Blir faktiskt fika sugen,trots att jag inte riktigt gillar godsaker 🙂
    Härliga bilder!

    Ha en fin dag
    Heléne

  2. Det såg supergott ut, jättefina var de också 🙂 det är så roligt att baka cupcakes, älskar det 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *