Mitt utekök

 
Jag har städat i mitt utekök nu, dags att börja använda det lite mer. Tänker att jag vill baka lite mer framöver och det är så mysigt att stå där ute då. Det är mitt pastellställe 🙂
 
 
Ägg Maileg
 
Nu när du läser detta är jag på väg till Skåne och ska ha det bra. Jag ska fota reportage imorgon och besöker min man som bor på hotell. Så ikväll ska vi vara själva, men han ska nog se på LHC på hockey, så jag får väl sitta i relaxavdelningen utan honom 🙂 Först ska jag fika med några vänner och besöka lite butiker. 
 
 
 
Vi har det himla tur att som har föräldrar som är pensionärer och kan hjälpa oss på olika sätt. Så när vi är borta behöver aldrig ungarna vara själva. Jag har med mig kameran så jag kan visa er vad jag har gjort när jag är hemma igen.
 
 
Ha en fin dag!
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Mitt utekök”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *