Day home på altanen

 
 
Nu är jag så glad över att kuddarna och täcket kommit och det blev så fint så nu bosätter jag mig nog där ute på altanen på heltid :))
 
 
När jag och Thess var i Örebro såg jag dem och sedan kunde jag inte släppa tanken att ha dem på altanen i sommar så jag knep de sista hos Allrum. Tyvärr är de slut hos Day home också. 
 
 
 
 
Så en liten elefant också för en var så himla söt. 
 
 
 
 
 
 
Jag är så glad att min man ville bygga den här altanen för vi har värme här långt in på eftermiddagen och det är ljuvligt att sitta där och äta frukost och titta ut över trädgården och skogen. Om ett tag ska han börja bygga staketet, men det tar lite tid och det gör inget. En sak i taget…
 
 
 
 
 

Jag släpar så gärna in och ut på allt varje dag för den tiden har jag och jag tycker det är livskvalite att få sitta där med mitt morgonkaffe. Jag gillar den lilla detaljen med tofsarna på kuddarna och så tänker jag tillbaka på min resa till Marrakech. Nästa helg tar vi bort plåtarna på poolen, för nu går vi mot värme och sommar. Tjohoooo…

 
 
Nej nu är det dags för mat och fixa sig fin till kvällen och föreläsningen. Allt gott!
 
Kram Lotta
 
Mer bilder från altanen hittar du här  om du scrollar 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Day home på altanen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *