Att säga hejdå

 
 
 
Å vad det är tungt nu, jag har sagt hej då till mormor och hur hemskt det än låter som kommer hon inte klara av att fortsätta så länge till. Hon är över 90 år och fått ett fantastiskt bra liv hemma hela tiden och aldrig bott ensam. 
 
 
Jag ser upp till henne för hon har alltid kämpat, inte sett hinder och jobbat på med alla sina barn och alltid haft tiden och glädjen. In i det sista så klagar hon inte.
 
 
 
Igår tittade jag ner på henne i sängen och så skojade jag med henne och frågade..känner du igen Lötta 🙂 ” och så hör jag bara en svag röst som säger…”klart jag gör det, jag är väl faan inte senil ” 
 
 
 
 
Älskade lilla mormor, stunderna med dig kommer alltid finnas, de bär jag med mig. Så glad att du hunnit se mina barn växa upp och att du hann läsa min bok.
 
 
 Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Att säga hejdå”

 1. Vackra bilder och vacker text! Tänk så mycket de gamla har varit med om, sett och hört. Förstår att du kommer att sakna henne..

  Haha ett klockrent svar av henne :))

  Ann-Louise

 2. Något av det jobbigaste i livet, att säga hej då till de som betyder mycket, och ibland allt. Den som får uppleva såna avsked får ändå något gott med sig och det är just vetskapen om vad som verkligen betyder nåt här i livet. Det bär man med sig så länge man lever sen. Kram till dig <3

 3. Hon har iallafall humorn i behåll din Mormor 😉

  Känns gott i hjärtat när man hinner ta ett sista farväl, om den som står en nära…..<3

  Varm kram till dig !

 4. viveka lindh palmebjörk

  …………..det där var tystnaden när jag fick en klump av sorg i halsen 🙁 Tänker direkt på min älskade mormor som var en lika fantastisk människa som din. Det var krut i den generationen. Där gav man aldrig upp…. Och jag tänker även på min älskade mamma och allra bästa vän som föll och slog ihjäl sig hemma för 2 år sedan. Hon var "bara 74" och så ungdomlig och alert. Det känns fruktansvärt att mista någon man älskar. Men jag är tacksam liksom du att vi fick stå varandra så nära <3
  Varma kramar
  Viveka

 5. Blir berörd av ditt inlägg! Jag tänker också på min mormor som gick bort för två år sedan nu och också var en stor inspiration för mig.
  Styrka och kramar till dig

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *