Nu är min bok klar

Nu mina kära bloggläsare nu är min bok här. Känns fortfarande ofattbart när jag håller den i min hand, men jag är så nöjd och jag hoppas ni ska tycka om den och finna glädje i att bläddra i den. Att få förfrågan för ett år sedan om jag ville göra en bok, till att nu se att den är klar känns stort. En av mina små drömmar blev verklighet. Jag kunde inget om fotografering för 4 år sedan så jag är verkligen tacksam! Stort tack till alla på Andina förlag för all hjälp med boken och för att du ville göra en bok med just mig.

Välkommen att klicka in på någon av sidorna på nätet som säljer den. Jag länkar till Adlibris. finns även hos Bokia, Bokus, Cd on och Ginza. För mina Norska bloggläsare så finns att den köpa på Tanum.no De har fel framsida, men det är rätt som kommer på posten.

 
 
 
 
Bild iPhone
 
 
Varmt tack till för all stöttning under detta år. Avslutar med en liten bild på min 90 åriga mormor som var en av de första att få en bok. Jag tycker bilden säger mer än ord ….
 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

43 reaktioner på ”Nu är min bok klar”

 1. Stort GRATTIS och så som jag har sett fram emot att läsa den.
  Beställningen är redan lagt hos adlibris så nu väntar jag med spänning på att få hem den 🙂
  Kramar till dig!

 2. Vilken underbar känsla det måste vara för dig härliga Lotta! Massor av grattis från en trogen läsare sen begynnelsen (av bloggen dvs) kram Milla

 3. Hej!

  Gud vilken härlig bild på din mormor med boken. Måste vara en underbar känsla att få ge ut en bok och se stoltheten i föräldrars och morföräldrars ögon.
  Lycka till med försäljningen!

 4. Tack før en så fin och inspirerande blogg. Och tack før att du tenker på oss lesere i Norge också:-)
  Gleder meg till att få lese din bok!

 5. Nu har jag beställt hem din bok =) Längtar som bara den efter att den kommer. Ha en strålande dag <3
  Och grattis, till boken =)
  Säker på att den är jättefin, precis som du verkar vara och precis som din härliga blogg <3
  Kramen

 6. Gunnel Carlsson Örebro

  Stort Grattis till boken. Jag har följt dig varje dag på bloggen sedan två år tillbaka. Din utveckling har varit fantastisk både yrkesmässigt och personligt. Du har verkligen vågat ta steget till att förändra ditt liv. Jag beundrar ditt mod och din tillit till dig själv. Ser fram emot fortsättningen. Många kramar!

 7. Hej Lotta!
  Vi hörs ju mest på Instagram,för det är så smidigt, men ibland kikar jag in här:)
  Jag glädjs verkligen med dig, vilken lycka att få göra en egen bok!Jag har ju följt dig på bloggen sedan 2009 tror jag, så kul att följa dig.
  Nu ska jag beställa din bok, men jag hade gärna beställt en som du signerat:)
  Lycka till med allt!!!
  Kram kram Susanne

 8. Hej Lotta!
  Vi hörs ju mest på Instagram,för det är så smidigt, men ibland kikar jag in här:)
  Jag glädjs verkligen med dig, vilken lycka att få göra en egen bok!Jag har ju följt dig på bloggen sedan 2009 tror jag, så kul att följa dig.
  Nu ska jag beställa din bok, men jag hade gärna beställt en som du signerat:)
  Lycka till med allt!!!
  Kram kram Susanne

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *