Jagär så glad…topplistan första dagen

 
 
 
Å vad jag är glad, tänk att så många första dagen ville köpa min bok. Gulle er!! Hoppas verkligen att ni ska tycka om den, domen kommer om några dagar när alla fått den :))
 
 
 
Igår kom den upp på både Adlibris topplista och Bokus topplista över mest sålda böcker inom Hus och trädgård, redan första dagen.wiiiiieeeeee så kul!
 
 
 
Var tvungen att göra en skärmdump och nypa mig i armen. Jag och Ernst bredvid varandra. Han med en bok om sina årstider och jag med min bok och mina årstider…nästan så man blir tårögd :)) Stort för lilla mig!
 
Så tusen tack alla mina bloggläsare..ni är söta som skriver så mycket fint. Jag har fått så mycket mail och kommentarer här och på instagram. Jag hinner inte tacka er personligen  men jag skickar en kram till er alla. 
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

20 reaktioner på ”Jagär så glad…topplistan första dagen”

  1. Har snubblat in här via Instagram där jag följer dig sen ett tag tillbaka… Stort grattis till boken och platsen på topplistan! Förstår att det känns bra med det mottagandet. Lycka till även i fortsättningen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *