Vårt tvrum

 
Soffa Mio (gammal) , bord Allrum, kudde ansikte Louise Interiör
 
Jag visar sällan bilder från vårt tvrum. Jag är där inne så sällan då jag nästan aldrig tittar på tv, jag vet inte ens hur man sätter på de där apparaterna i vårt hus :). Nu har jag flyttat in mattan (Ikea)  från uterummet och alla kuddar som inte kan vara där ute på vintern. Så nu är det lite mysigare där inne. 
 
Rummet var från början ett gammalt kök då vi bor i en lärarbostad med två lägenheter. När vi flyttade in var köket tvättstuga. Vårt mål har varit att göra övervåningen till barnens våning där de kan ha kompisar m.m när de blir tonåringar. 
 
 
Sakta har huset formats som vi tänkt oss, närmare 14 år tog det, men nu har vi fått ordning på det mesta fast min man vill bygga om vår hall, men det går jag inte med på nu. I vår måste vi börja fixa på huset utvändigt. Han gillar också att göra om, renovera osv. och det är bra att vara två, det går smidigare då. 
 
Jag hoppas att ni som läser här gör det för ni gillar bloggen och den personen jag är, under förändring. Jag begär såklart inte att någon ska behöva titta på min blogg, mitt hem eller något annat här om ni inte vill. Sedan vill jag att ni ska veta att jag inspireras av er, massor! Jag hämtar inspiration hos er , i tidningar, eller när jag besöker människor för mina reportage osv och jag hoppas att ni hittar inspiration hos mig. Om någon gillar det ni ser och vill ha samma saker eller göra samma som mig med bakning, Lchf eller inredning så blir jag bara glad. Bloggen ska vara inspiration och hittar man inte det man söker så vet jag att det finns massor av bloggar som säkert kan bjuda dig på det du söker och ha vill ha. Jag följer säkert 100 olika bloggar just nu. Jag är inte unik, jag kan aldrig ge er något som är bara jag, jag gillar också saker som ni har. Jag har inget hem med bara loppis, eller bara nytt..jag blandar lite som jag tycker.
 
Mitt liv och mitt hem är ständigt i förändring, så är jag och har alltid varit….rastlös i själen men jag lever fullt ut och får leva det liv jag drömmer om. Så vill du att allt ska stå stilla, så har du kommit till fel plats. Min mamma och pappa är likadana, där sitter man inte still direkt 🙂 Jag gillar nämligen inte att stampa på samma ställe, men jag älskar att pyssla, få jobba som fotograf och göra det jag älskar och jag gillar er! Ni är som mina vänner..

Nej nu bär det hem igen…
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

17 reaktioner på ”Vårt tvrum”

 1. Jag gillar din blogg så mycket Lotta! Du ger så mycket inspiration och energi. Det är klart man måste få förändra sig och sitt hem, tråkigt vore det ju annars tycker jag. Här hemma är det ständigt projekt på gå gång och då trivs jag.

  Fortsätt precis som du gör och som du vill! 💕
  Tack för du delar med dig av allt fint! 🙂
  Kram Mia

 2. Tjohej bönan!

  Vad gullig du är!
  Å så klokt du skriver!!
  Å så rätt…
  gillar man inte en blogg är det ju bara att hoppa vidare till nästa..;)
  Jag inspireras grymt mycket av hela dig..det vet du ju redan..;)
  Gillar hejsan hoppsan och att vardagen snurrar lite snabbt så där..
  Gillar känslan av att det är nu livet börjar lixom…fniss… gillar att man kan känna så hela tiden…
  Tur är det väl att man förändras.
  Hur tråkigt är det inte med hem som sett likadana ut i 40 år??
  Jag älskar din blandning av gammalt, nytt, dyrt och billigt..
  Så har jag det med och inspireras ju just därför av den typen av hem.
  Det är ju också det som gör att ett hem blir personligt och jo jag tycker nog att ditt hem och din stil är unik… unik för att det är du som bor där.. och det syns.;)
  Haaaaaaaaa det!
  kraaaaaaam Katarina

 3. Klokt skrivet! Tänk det kommer alltid finnas de som är missunnsamma men jag brukar tänka att de har ett tråkigt liv! Det har inte jag och inte du heller! Vi lever en gång, luften är fri och så klyschan ”Fånga dagen”. Härligt med inspiration och att inspireras!
  Kram

 4. Det är så sant som det är sagt man väljer själv. Jag älskar din mysiga blogg som inspirerar varje dag med allt möjligt, fortsätt så Kram Rita

 5. Jag återkommer gärna till din blogg! Det är roligt att ändra och förnya! Man väljer ju själv vilket man tar till sej! Jätte fina bilder av ert tv rum. Ha en fortsatt trevlig vecka! Kram Nina

 6. Du har en bra och inspirerande blogg, försöker att kolla några gånger varje dag för det kan ju ha kommit in något trevligt inlägg!!
  Med vänlig hälsning Birgittha

 7. Klart att du måste få förändras….
  Det gör vi alla hela tiden!
  Hoppas att din resa har vart bra och givande.
  /Sandra

 8. Du skriver så fint och man inspireras verkligen av ditt hem och alla de vackra bilder du visar.
  Jag tycker också om förändring, tycker att det är det som är livet, ett statiskt hem är det sista jag vill ha.
  blommorifonstret.blogspot.com
  Hanna

 9. Du har lite fel i en sak som du skriver, du är nämligen unik! På ditt sätt! Och det är bra 🙂
  Kram till dig!
  Christine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *