Zetas trädgård…mitt favoritställe

 
Jag ska försöka med ord beskriva vad jag känner för detta ställe, Zetas trädgård... mitt himmelrike. 
 
När jag beträder tröskeln in till Zeta så är det som hjärtat stannar och jag går in i en fantasivärld, en värld som jag älskar. Zeta har allt av det som mitt hjärta gillar. Färgerna, dofterna, känslan…ja allt som berör mina sinnen. 
 
 
 
Inspiration i varje hörn, det lite annorlunda i blomväg som man inte ser så mycket av runt Linköping där jag bor. 
 
 
 
När jag var där igår så gick jag nog en timme och bara tittade på allt, sedan åt jag på caféet och sedan gick jag tillbaka för att handla.
 
 
 
 
 
 
 
 
Det är så mycket där som jag skulle kunna placera här hemma. Så mycket enkelt och ändå så vackert.
 
 
 
 
När jag kom till kassan så stod ingen annan än Victoria själv där. Å vad glad jag blev av att få handla av henne. Hon är min inspiration både som företagare, människa och med träning m.m
 
 
 
När jag satte mig i bilen så kände jag bara så otrolig lycka av att få ta den där tiden att bara inspireras. Att få ta tid att ta in alla intryck, gå där och fundera och kunna omsätta en del av idéerna i mitt hem och i mitt jobb.
 
Min dag fortsatte med mycket annat roligt, men det får vi ta en annan dag….
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Zetas trädgård…mitt favoritställe”

 1. Men vet du något märkligt, jag har ju bott ytp 10 minuter från Zetas i 7 års tid och aldrig varit där. PINSAMT! Nu har vi flyttat en bit därifrån men NUUUU MÅSTE jag dit. Dom där små granarna…

  Tack för inspirernade bilder.

  //Petra (Justin Bieber haha)

 2. Åh härlig inspiration!
  Tack för fina bilder att njuta av…
  Har bara besökt Zetas sommartid men då är det förstås också gudomligt…
  Man kan inte se sig mätt!

  Kram Mariette

 3. Hej Lotta!

  Men då va det DIG vi såg, vad synd att jag inte vågade gå fram och hälsa! blev lite tveksam om det verkligen va DU så här mitt i veckan och i Stockholm??

  Jag var där med min dotter och vi hade min ena hund med oss så vi fika ute men det gjorde ju inget för det var ju ett underbart väder denna dag.

  Zetas är verkligen ett ställe i särklass och allt är så smakfullt och vackert vart man än vänder blicken, du har verkligen fångat stämningen fint i dina bilder.

  Att gå där en lugn vardag är att rekommendera så att man kan lulla runt i sina egna tankar och bara ta in allt utan en massa prat.

  Hoppas att du fick en fortsatt fin dag i ”min” stad och ursäkta min blyghet..ibland tror man bara inte sina ögon 😉

  kram på dig från mig

 4. Underbar inspiration! Jag har aldrig varit på Zetas men drömmer och längtar om att få åka dit, ser ju så härligt ut:) Så fint i fönstret med den stora stjärnan där nedan! Ser så mysigt ut. Och så fin du är där nedan påväg till 40-års kalas:)
  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *