Lotta i Expressens Lchf bilaga :)

Idag har det hänt mycket roligt, jag börjar med att berätta att Expressen har hört av sig och vill göra ett reportage om mig i Expressens bilaga om Lchf. Jag hänger på såklart, så snart hittar ni mig i tidningen och då får ni svar som undrar mycket hur jag äter och hur det går. Livet är för kort för att inte våga, det ska bli jättekul!

Så valde jag denna bilden på bloggaren Åse med bloggen 56 kilo för hon är en fantastisk människa och god förebild. 
 
Kram Lotta
 
Mer om hälsa kan du läsa här om du scrollar lite

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Lotta i Expressens Lchf bilaga :)”

  1. Den tidningen ska jag köpa! Är det någon som vet vilken veckodag som bilagan kommer på? Jag menar så att man inte missar vår Super-Lotta! Snart kommer du att synas ööööverallt…KRAM!!!

    Lisa i Norr

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *