Intervju om Lchf

 
Instgrambilder
 
Idag satte jag på mig min rutiga skjorta och fixade sminket för Expressen, bara hästen som fattades på cowboyLotta:)
 
 
 
Fotograf Sebastian Hamark
 
Så kom han, fotografen. Jag sa att de skulle skicka den bästa fotografen och den killen gick det ju inte klaga på :)… .hi.hi
 
Söndagsbilagan den 14 april hittar ni mig med några andra som intervjuas om Lchf. Nu ska Lotta fortsätta lata sig för ikväll kommer våra grannar på mat och dryck och det ska planeras gemensam 40 års fest i vår skola för kompisar i sommar, det är männen som fyller. Vi tjejer är unga ett helt år till …
 
Ha en skön kväll!
Kram Lotta
Mer om hälsa kan du läsa här om du scrollar lite
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Intervju om Lchf”

  1. Va´snygg du är Lotta!!! Önskar att jag hade samma karaktär som du för både kost/träning! Kram o ha en mysi´ lörda!
    Rita

  2. Det måste vara helt fantastiskt att ha hittat lchf och känna att man mår så bra som du gör. Jag började också äta lchf men äter mer liberalt och har mått jättebra. Spännande med intervju och reportage!
    Kram från
    Rebecca

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *