Trädgårdsmöbler

 
 
Ni som följt mig på instagram vet att jag målat möbler i flera dagar och jag är så glad för det, för det blev så bra! Vilken skillnad lite färg kan göra. Dessa var ekfärgade innan och vi har haft dem i 12 år och nu var de inte så roliga längre. 
 
Min man köpte akrylatfärg v på Byggmax och det var lätt att måla med. Jag har tvättat dem först med målartvätt. 
 
 
 
skrattar jag lite åt mig själv att vi har så mycket möbler att sitta i överallt när jag inte sätter mig så ofta. Det är viktigt att jag får vara jag. Jag vet när jag läste på universitet om olika inlärningsstilar att vi är olika och vill lära oss olika. Jag vill göra saker med mina händer, jag vill använda min kropp..det är liksom jag.
 
Äntligen vågar jag stå upp för den jag är och bryr mig inte vad alla andra tror är rätt för mig. Jag älskar pyssla och jobba med min kropp det ger mig massor av energi och glädje.
 
 
 
Nej nu ska Lotta städa lite här, jag jobbar hemma i en och halv vecka och ska beta av allt på göra listan. Mycket jobb på datorn som man helst inte vill sitta med på dagarna när det är fint väder. Skönt att kunna styra sin tid och jobba när man har tid och lust.
 
Ha det så bra! Nu när jag inte har någon bok att fota till så kanske ni får fler blogginlägg 🙂
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Trädgårdsmöbler”

 1. Wow så snyggt det blev. Du är så duktig på att fixa och dona. Och du är en sann inspiriatör, det är så härligt med människor som verkligen vågar göra det de vill. Jag har en bit kvar men det känns som att resan i alla fall har börjat, även om jag inte vet riktigt var jag vill styra kosan :).
  Må gott! Kram Jennifer

 2. Det blev så snyggt!! Nästan så jag tror att vår utemöbel som jag började måla grön förra sommaren nu istället får bli svart!
  Ja så får det nog bli.
  Tack för all inspiration du ger oss både för trädgård och inomhus.
  Kram

 3. Men så fint ert citronträd har tagit sig! 🙂 Vi har köpt ett citronträd för ett par veckor sedan som jag hoppas ska bli lika fina som dina! Har du dina i direkt sol eller i sol/skuggigt läge?

  Ha det bra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *