Skolavslutning

Jag tittar på kort när barnen var små, jag funderar och jag ser den vackra klänningen min dotter ska bära ikväll på sin skolavslutning. Tiden går och jag vill fånga den..jag är så glad att jag får vara hemma hos dem morgon som eftermiddag när de kommer från skolan. Vilken tur att jag inte väntade med det beslutet, då hade tiden runnit ifrån mig… 
Jag är lite ledsen, jag är lite glad, jag har så många fina minnen runt denna tid men också minnen när min mamma och pappa lämnade varandra.

Jag låter hjärtat få fladdra lite, och jag bara finns här och nu. Skolavslutning en av de vackraste dagarna på året och imorgon är det min sons tur.
Kram Lotta 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Skolavslutning”

 1. Oj, jag kände hur MiTT hjärta fladdrade lite när jag läste ditt inlägg. Du harrätt, skolavslutningen är en av årets finaste dagar och den är idag för mina barn. Vi får passa på att njuta! Dnyahuset.blogspot.com

 2. Vilken otroligt härlig färg på klänningen. Så fin hon kommer att bli i den.

  Det är verkligen en härlig tid, men även många tårar av olika anledningar. Men för barnen är det steget till en lång och härlig sommar

  Kram Teres

 3. Du har gjort helt rätt, det är jag övertygad om. Vi har själva tagit steget och ”bytt liv” nu i vår och det med blandad sorg, ångest, spänning, glädje och längtan. Vi har ett enda syfte och det är att ta vara på tiden med våra barn. Att inte låta tiden med dem rinna mellan våra fingrar. Och inte minst, att samtidigt njuta av vårt eget liv, tillsammans med dem.

  Njut av sommaren, syrener och skolavslutning!

  Emma

 4. Du har gjort helt rätt, det är jag övertygad om. Vi har själva tagit steget och ”bytt liv” nu i vår och det med blandad sorg, ångest, spänning, glädje och längtan. Vi har ett enda syfte och det är att ta vara på tiden med våra barn. Att inte låta tiden med dem rinna mellan våra fingrar. Och inte minst, att samtidigt njuta av vårt eget liv, tillsammans med dem.

  Njut av sommaren, syrener och skolavslutning!

  Emma

 5. Vilken underbar klänning, så härlig färg!
  Fint att få fladdra och fundera lite, det behöver man ibland. Nostalgi med skolavslutning, och verkligen härlig känsla av att få ta emot sina barn när de kommer in genom dörren=)
  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *