Man behöver inte ha järnkoll

 
 
 
Bok svart Louise interiör, med stjärnor Tine K köpt i Örebro
Den här våren, sommaren har det inte blivit som jag tänkt på mig. Många reportage har blivit avbokade av olika anledningar osv och andra saker också…men det har inte gjort något för andra saker har kommit till. Förr var jag mer nervös av mig, jag skulle ha järnkoll. Skrev listor och bockade av. Nu har jag lärt mig att ta livet lite mer som det kommer. Det blir roligare så och det blir bra ändå.

En del av dem jag känner de har även koll på alla sina grannar, vänner och andra de känner. De ska ha koll på allt. Jag nöjer mig med att ha koll på min egen familj, mitt eget liv och så bara ha så kul som det bara går. Vem har tid på att fundera över vad andra håller på med, då missar man ju tid till att göra det man själv vill 🙂 Så tummen upp för lite mer hejsan hoppsan och mindre kontroll..det är min melodi det.

Ha en go kväll
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Man behöver inte ha järnkoll”

  1. Bada tummarna upp till det!!!! Fina och kloka tankar Lotta!!!
    Hoppas du och dina nara har en harlig midsommar helg!!!

    onskar,
    Andriette
    (som tycker mycket om din blogg!)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *