Bok Mitt liv på landet ..Fyra årstider

 
Nu ska jag fira, nu har jag fotat alla bilder till boken och skrivit alla texter utom tacktalet. Nu trillar tårar av glädje! Det har varit en resa att göra en bok, en resa i mitt självförtroende att våga och att tro att jag kan. Jag ska erkänna att jag tyckt att det varit lite jobbigt, men det också varit utvecklande och spännande år. Jag är så oerhört tacksam att jag fått chansen. Detta projekt har tagit en hel del tid och lite pengar så det känns skönt att jag fått ihop det. Ewa på mitt bokförlag är fotograf i botten och fotograferat underbara bilder tex. till Nyblom och Kollen, så hon är lite av min idol också:) Igår fick jag mail av henne..”Lotta du är en pärla, det kommer bli en fin bok”.

I september kommer min bok om vårt lantliv här hemma, den är fylld med tips omkring det vi gör här på gården, fina bilder hoppas jag ni ska tycka och en lantlig känsla. Den kommer finnas på Adlibris och jag kommer finnas på bokmässan.

 
Nu tar jag ledigt några dagar för att landa, njuta och veta att ett års jobb med Mitt liv på landet- Fyra årstider är klart. Jag är så glad! 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

22 reaktioner på ”Bok Mitt liv på landet ..Fyra årstider”

 1. Så kul, Lotta! Grattis!
  Ser fram emot boken. Ska bli sååå roligt att titta och läsa i den. Kan tänka mig vilka läckra bilder där är.
  Njut nu ordentligt.

  Kram Helena

 2. Grattis! Ska bli så kul att se boken sedan, jag ska för första gången åka till bokmässan och då ska jag se till att få tag i boken där 🙂 Kram Åsa

 3. Halloj !!
  Men vad kul för dig !!
  Grattis,grattis ,osså grattis igen !!
  Den boken bara måste man ju ha….du skickar väl till Italien,hoppas jag 😉
  Ha det gott,
  Kram,
  Monica i Rom

 4. GRATTIS LOTTA! Vad härligt! Boken ska bli så rolig att läsa och jag är säker på att den kommer att bli väldigt omtyckt! Tänk att ha en egen bok i sin hand! Förstår att tårar av lycka trillar ner för kinderna! Jag hoppar själv små glädjeskutt och sjunger en trudelutt när jag ser mina bilder och mitt namn i tidningarna, det är en härlig känsla!!

  KRAM!

 5. Stort GRATTIS Lotta! Ser fram emot att få ha boken i mitt ägo i höst 🙂 Helt övertygad om att det blir en bok som är full med inspiration, idéer, fina foton och recept(?) Hursomhelst … Du ÄR duktig och har inspirerat mig att följa mitt hjärta! Tack. Kram/Tuva

 6. Halloj!
  Men åååå…stort stort grattis!
  Vilket jobb och vilken härlig känsla att vara färdig! Nu är du väl värd att fira!
  Såååå underbart det blev nere vid poolen. Vilka fantastiska möbler. Såå snyggt! Vill se meeeeeeeeeeeer..;)
  Tänk att vi ses snart..
  Jaghar lite panik över alla växter som dog i vinter men det ordnar sig nog..;)
  Kram Katarina

 7. Hej, Lotta du underbara pärla i Instagram o Bloggvärlden!! Du inspirerar verkligen på många områden, gillar dina sköna inlägg bla på Instagram! Fattar bara inte hur du orkar att fortsätta med inspiration på hög nivå, men va' glad jag är för att du gör det Kramar till dig o ha en underbar helg/ Rita

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *