Tine k möbler

 
 
Idag kom våra fina möbler, åååå säger jag bara. Det blev så fint vid poolen. Nu har jag målat både det röda och vita också så det är lite fräschare där nere. Jag skojade om det att det inte blev någon resa i sommar, men jag fick istället Mallorca i min trädgård 🙂
 
Min kära man vill inte resa i sommar, han vill bygga altan och fixa med huset så nu gjorde jag ordning vid poolen istället. Det är bra, det behövdes och huset behöver målas. 
 
 
 
Möbler och korg Tine K Blackballoon
 
Jag har inte hunnit piffa så mycket, men vi hade redan olivträd och blommor så det behövdes inte göra så mycket. Lite fina kuddar ska det bli framöver har jag tänkt. 
 
 
 
Imorgon fotar jag sista bilderna till min bok. Ett helt år har jag hållit på och det ska bli skönt när det är klart och spännande att få se den i tryck.

 
Nu är det dags att fara på föräldramöte en sväng
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Tine k möbler”

  1. Så fint det blev!! Bara det blir sommar nu också så ni får njuta där. Jag har stannat i nån slags vårvintermood, har inte planetat blommor i krukor eller tagit fram altanbordet ännu… tiden snurrar. Och idag började sommarlovet hos oss för alla skolbarn. kram Milla

  2. Ååååå säger jag också, så himla fint Lotta!!! Tine k möblerna passar verkligen perfekt :)!
    Ha det fint!

    Kramar från Petra/grannfrun

  3. Jag är på jakt efter snygga och bekväma loungemöbler. Tine K-möblerna passar ju in på mitt första krav, men hur är de att sitta i???

    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *