Lite före och efterbilder

 
 
Tröja esprite, kortbyxor Store4 Mjölby, skor scorett
 
Lotta på lite före och efterbilder har efterfrågats på bloggen. De här benen har sprungit ca 1 mil i veckan nu snart ett år…så nu tänker jag ha kortbyxor..ja ni ser ju riktigt korta byxor. Min man säger…å la la…:))) Som tur är har jag världens bästa man som alltid sagt å la la. 
 
 
 
 
 
Skillnaden är väl bara att jag känner mig snyggare och smidigare. Klädkontot har ökat med minst det dubbla och jag njuter. Jag har liksom aldrig vägt så här lite som vuxen ( förutom året jag gifte mig) så det är lite ovant. 
 
 
 
 
 
Min vikt har jag ingen aning om just nu för jag har slutat väga mig, batterierna är slut och jag bara lever som jag mår bra av. Lchf mat i stort sett jämt, godis som ost och mörk choklad och vin. Motion ca 10-15 km i veckan löpning eller något annat som passar mig för dagen.
 
 
 
 
 
 
 
Så i sommar tänker jag svänga på baken lite extra, för det har jag banne mig jobbat hårt för :))) Förebilder är det ont om för de har jag ofta raderat, så är det inte så många som fotar mig. Jag är ju alltid fotograf i detta huset 🙂
 
Kram Lotta
 
Mer om hälsa kan du läsa här om du scrollar lite

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Lite före och efterbilder”

 1. Klart du ska ha shorts! Du är ju schetasnygg och du har jobbat dig till det!
  Din man är lika fin som min. Jag hoppas att jag en dag kan få känna mig lika ohlala som min sambo tycker att jag är.
  Du är en härlig inspiration!
  Kram

 2. Bra jobbat Lotta! Du är jättefin nu och ser fräsch ut!
  Modigt av dig att visa före och efter bilder, här på bloggen!
  Njut av dagen

  Kram
  Pi

 3. Vilken kvinna du är. Du är super fin men det var du innan också. Ha en fin sommar. Krama från västkusten.

 4. Wow vilken prestation du gjort! Du är en inspiration inte bara med dina vackra bilder o inredning utan oxå med din fysiska förändring som du gjort! Å vad jag blev imponerad! Kram Marie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *