Jag ska till Marrakech..

Kom ett meddelande på eftermiddagen, vem kan tacka nej till detta? Så dra mig baklänges jag ska en vecka till Marrakech med två härliga tjejer i februari. Jeanette från Skåne som jag träffat för några år sedan genom bloggandet och som jag också gjort reportage tillsammans med. Jeanette äger den fina blomsterbutiken Blomsterkompaniet.

Så Annakarin som har gjort så många spännande saker i sitt liv och som driver butiken Sid sid HÄR kan ni läsa om henne och HÄR är hennes hemsida. Annakarin har varit i Marrakech tidigare och hittar lite bättre än oss ”turister”, det passar mig bra. Jag älskar äventyr, men om någon kan lite så är det toppen. Vi ska dit på inköp/stylingresa hur detta kommer se ut vet jag inte men jag tycker det låter underbart.

Måste säga livet är spännande….det är dumt att planera för mycket och sätta upp mål. Det bästa för mig har kommit helt spontant. Så jag säger som bloggaren Frostrosor

No promises, just surprises!

Wieeee Marrakech…här kommer jag 🙂
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Jag ska till Marrakech..”

 1. woooow…va häftigt!!
  Du ser..allt har en mening!
  Det var meningen att du skulle känna dig lite vilsen och vara lite rastlös…;) Det är ju nu det börjar!!
  2013

  2012 blev ett bra år för dig…men 2013 kommer bli ännu bättre!
  tänk nu är du varm i kläderna vågar tro på dig själv och vet att du kan!
  Heja heja och åååå så kul det ska bli att få höra om den där resan sen…;)
  Kram Katarina

 2. Men åh va spännande!! Du jobbar precis så som min dröm! Men jag vågar inte ta steget, hur börjar man liksom? Måste ju krävas massor med mod:-) Men va häftigt, och vilken känsla det måste vara när man väl vågat ”hoppa”! Hoppas jag vågar det någon dag:-) Skulle bli så lycklig! Ha en bra dag Lotta:-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *