Att vara lite rastlös…

Ka bagaren och kocken, brickor HomeNord, skål Louise interiör, Roberts radio
Jag blir så rastlös när mannen jobbar i rummet och jag ska bara gå här hemma och pyssla, det går bra en vecka eller två, men jag har varit ledig länge nu. Så jag tänkte gå ut och gå med grannen, hon var inte hemma så jag snörade på mig springskorna. Testar ner till byn tänkte jag och hem..en sträcka på närmare 8 km och kan ni tänka er det gick bra. Så nu vet jag att jag kan ta den rundan istället, nu när jag ska träna inför tjejmilen.
På eftermiddagen åkte vi till Ikea och fixade några saker till dotterns rum. Det är ju kul nu tycker jag när dottern gillar som mamma. Jag säger ingenting förrän hon visar upp vad hon gillar, det kommer bli så fint och det är viktigt att det är hon som bestämmer. 
Nej nu ska jag jobba lite, skulle fakturera igår men bläcken var slut i skrivaren.
Ha det så bra!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Att vara lite rastlös…”

 1. Blir lika inspirerad, som alltid, av dina inlägg, vare sig det handlar om hälsa eller inredning 🙂
  Ditt vardagsrum hade jag som inspirationskälla till ett inlägg idag t.ex.
  God fortsättning förresten!

 2. Åh, ska du springa tjejmilen? Vad duktig du är. Jag gjorde det en gång för hundra år sedan, eller sprang ska jag inte säga … hade inte tränat så mycket och fick jätteont i skallen, det var så himla varmt och jag drack dåligt. Gick större delen faktiskt, har inte gjort om det sen.

  Kram,
  Jenny

 3. Hördu Lotta du får väl ta och hjälpas åt där ihop med gubben. Har du inte sett på Arga Snickaren? Han skäller på alla par där de inte jobbar tillsammans. haha! Nu tror jag inte det är nåt problem hemma hos dig – ni är ju superdriftiga tillsammans men det är ju inte alltid man kan vara det exakt samtidigt. Kram Milla

 4. Se där, Lotta! Bra jobbat!:) Jag skulle ta en kortare runda i onsdags, men när jag kom hem hade jag sprungit 9,8 km utan att vara död. Så skönt!:) Planerar dock en kortare runda idag.
  Kram

 5. Kul att du fixa joggingturen. 8km är rätt långt faktiskt. Ja man måste prova eller hur och det är viktigt att hitta en väg sm man gillar och vill ut till. Tjejmilen är jätteroligt att springa. Vi var några kollegor som sprang det för ett tag sen och vi hade såååå kul. Turen i Stockholm är fin, vacker miljö ut på Djurgården och så. Du har nåt att se framemot. Kämpa på med träningen. Det är skönt att känna sig förberedd och tränad när det gäller kan jag tipsa dig om. Ha en riktigt skön fredag.
  Kram Lena

 6. Hej! Försökte skriva ett mail, men fick inte upp din mailadress, så jag skriver här istället, hoppas det går bra! Har sett dina fina vita(och dyra) lykta från Brogatan på dina bilder. Skrev och beställde den + andra varor. Paketet var väldigt skadat, och jag vill fråga dig ifall lyktan skall var krackellerad, hela glasyren är alltså sprucken, ska den vara så eller är den skadad? Har kontaktat tjejerna som har butiken men ej fått något svar. Hoppas du ursäktar att jag frågar här, men du har ju en likadan och kan säga hur den normalt ska se ut!
  Vänliga hälsningar,tack på förhand!

 7. Hejsan glada Lotta! Vad duktig du är, jag måste komma igång med löpträningen också, väntar bara( eller skyller på ) att det ska bli lite bättre väder :-))

  Jag blir alltid så glad när jag kikar in här, jag kommenterar inte så ofta men du inspirerar, och du verkar vara sån härlig go tjej. God fortsättning på det nya året önskar jag dig!
  Kram Paula

 8. Hej Elisabeth
  Vad konstigt att butiken inte svarar, de kanske har lite ledigt mellan jul och nyår, men det bore de väl göra nu när allt är ihgång igen.

  Ja min lykta är också lite krackelerad i färgen, men inte så stör. Jag tycker det är helt okej för mig. Du kanske ska fota en bild och skicka till dem så de ser hur den ser ut. Lycka till!
  Kram Lotta

 9. Tack Lotta för att du svarade ang lyktan! Nej, det är ju inget som stör, utan det var så att kartongen hade blivit så skadad under frakten, så jag blev orolig att den vita lyktan fått sprickorna under frakten. Fast den var ordentligt emballerad från affären. Sedan så köpte jag också den svarta, för att ge bort i present, och den har inga krackelleringar alls. Tack igen för svaret! /Elisabeth.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *