Hur går det för målaren..

 
Heja målaren, han är flitig min man och han gillar måla. Han blev sjuk förra veckan så det blev inte klart som han tänkt sig.
 
En del kan ju tro att det bara är jag som gillar renovera här hemma men gubben han vill så mycket han också. Nu vill han göra ny entre, drömmer han om växthus, göra om vid poolen osv. Men här blir det ingen ny entre på många år. Här ska göras klart 🙂
 
 
 
Imorgon ska det tömmas här inne för golvet ska bli vitt också. Det har mannen och dottern bestämt, men jag tror det blir toppen. Inredningen får vi ta lite i taget och så hoppas jag att tapeten dyker så hon kan flytta in i sitt rum. Tänk att förr gillade jag renovera, nu försöker jag bara stå ut under tiden och tänka på resultatet.
 
Nu ska jag vila mig och umgås med min man, har sålt tre reportage idag så jag borde ju fira med bubbel, men det får bli chokladbit. Ha en skön kväll!
 
Kram Lotta
 
 Mer bilder från barnrum hittar du här om du scrollar lite

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Hur går det för målaren..”

 1. Hej hej!
  Men ååå gratis!
  haha…till försäljningen alltså…fast jag kan ju säga grattis till den egna målaren också…fniss..
  Va skönt att det börjar närma sig klart..;) Blir roligt att se sen.
  Kram Katarina

 2. Grattis försäljar'n! Fantastiskt! Och så fint det kommer bli!
  Är kass på att lämna kommentar, men jag läser varje dag och har så gjort sen du startade. Den första o enda bloggen jag verkligen läser. Du är en superkvinna med fötterna stadigt i jorden-det gillar jag!
  Kram Maria i Dubai

 3. Grattis, fira med chokladbit lät nästan bättre tycker jag 😉

  Jag gillar att renovera och greja, men ibland blir jag galen när underarbete och allt sånt tar för lång tid och jag bara vill börja med finliret.

  Kram,
  Jenny

 4. Grattis!! fira ordentligt med iaf två chokladbitar =)

  Här dröms det en massa med, men det tar lite längre tid för oss att genomföra drömmarna.. Men lite i taget så =)

  Kram Mia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *