Hopp i säng..

Skål Louise interiör, ljusstakar Mellow store
Nu ska Lotta hoppa i sängen, måste bli lite ordning den här veckan så jag inte sover bort livet 🙂 Det är väldigt skönt att kunna styra sina tider, men jag vill komma igång och jobba ibland efter barnen gått till skolan. Imorgon ska jag minsann hinna mycket så då är det bäst att sova nu.
Möbler Mio, lampor Orginal BTC, matta Lilla villa vita

Kramar om er alla som tittar in här, tänker så ofta på vem du kan vara där bakom dator, telefoner och ipad.

Nu ska jag ge lite kärlek till man som jag inte träffat så mycket i helgen. Ta hand om er!

Kram Lotta


Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

17 reaktioner på ”Hopp i säng..”

 1. Hej hej!
  Här ska det nog också hoppas i säng nu..;)
  Vilken vacker bild! Så ljuvligt fräsch. Vilken fin blomma och den krukar är ju heeelt underbar! Den står på min vill ha lista…;)
  Vilken helg du haft! Ser udnerbart ut. Jag har aldrig varit på spa så det är något jag verkligen skulle vilja prova.
  Ha en fin start på veckan!
  Kram Katarina

 2. God måndagsmorgon!
  Jag har bestämt mig för att välja ut några bloggar (av alla som jag plöjer igenom lite tankspridd) som ger mig energi, tips och idéer som jag har nytta av och sedan strunta i de andra. De som jag har valt, bl.a. din ska jag lämna en kommentar varje gång för att ge tillbaka. Mitt år 2012 var förändringarnas år i mitt och familjens liv. Hårt jobb och oro med egna beslut (både jag och maken) om uppsägningar och nystart. Hu, vad läskigt det har varit. Nu har vi kommit en bit på väg och oron har lagt sig och en viss förnöjsamhet sprider sig. Hårt arbete växlat med inre ro, på något vis. År 2013 är mitt eget privata år med satsning på hälsa och välmående men också våga säga att nu är det min tur, jag kommer före ibland. Bort med dåligt samvete och ältande. Så, med detta vill jag tacka dig, Lotta, för att du ärligt delar med dig om det svåra och det lätta i livet. Varje gång jag läser kommer jag nu att lämna en liten kommentar för att ge tillbaka till dig. Kram Fia

 3. Fia vilken glädje av få vakna av dina snälla ord. Jag det är bra att sätta sig själv i centrum ibland. Man måste ta hand om andra men även sig själv. Lycka til på din väg!
  Kram Lotta

 4. Hej, hej.
  Jag blir så glad när jag ser ett hem med mattor på golven.
  Ha en trevlig eftermiddag i ditt nystädade hem.
  MVH
  Charlott Littmarck
  Rudskoga

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *