Besök idag och simhallen

Lykta Hemlängtan, finns ej längre

Idag ska det bli så roligt, det kommer en blomstertjej från Göteborg som jag ska göra två reportage tillsammans med. Alltid kul att träffa nya människor och så får vi se vad det kan bli tillsammans.

Så ska jag till simhallen igen, börjar denna veckan med att styrketräna, simma och springa en dag i veckan. Gärna en promenad också, för jag gillar att gå och prata. Känns som att lite av varje passar mig  just nu och så får jag lite som händer när man jobbar hemma.

Ta hand om er, hoppas på sol idag!

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Besök idag och simhallen”

 1. Åh vad härligt det låter! Hoppas fotograferingen blir superbra!
  Här längtar jag alltid efter att få träna eftersom det är ett ”gift”, men tyvär dras jag med en superdunderförkylning och hörde på radion idag när en kostrådgivare/träningsexpert pratade om träning när man var dålig…Bla fick man absolut inte springa när man hade ont i halsen, det kunde gå ner i hjärtat…otäckt…

  Kram Mariette

 2. Hej!!
  Väntar verkligen på blomsterreportagen.
  Förresten är allt bra du gör!!
  Lycka till med detta år!!!
  Hoppas du får massa roliga uppdrag!!
  Kram chatrin/Blomkattis

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *