Vad tomt det blev..

 
 
Vad tomt det blev här hemma nu när julen försvann, det ekar lite tomt på väggar och det fattas lite saker på sina håll…men det är ju väntan och glädjen att få fylla på lite mer framöver som är det roliga. Nu vill jag gå och fundera igen, vad kan passa, vad kan jag spara till osv.

Fast mest längtar jag efter att resa och uppleva med min familj. Efter min resa till Marrakech så vill jag boka en resa med min familj. Det blev inget Gran Canaria i februari för mannen vill hellre vänta länge och ut på en långresa. Det är inte mycket som ska göras här inne huset, mest ute men det får vi ta lite i taget. Jag hoppas kunna lägga mer pengar på upplevelser detta år, resa är livet!

Fast först av allt är jag bara så nöjd med att jag får jobba med att få fotografera, så i grund och botten är jag bara nöjd med livet som det är just nu. Jag tar allt lite som det kommer det brukar bli bäst då.

Ha en fin dag!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

14 reaktioner på ”Vad tomt det blev..”

 1. Men oj vad jag blev imponerad av din årskrönika! du är en inspiration på 2 ben du. du har haft ett mäl, visualiserat det och tagit dig dit med egna medel. Det kanske man kan säga mer om de personer slm försöker ta ifrån dig ditt redultat av hårt arbete gebom att skriva negativa kommentarer. Se så långt du kommit och va stolt!!!

  Stor kram och ett stort lycka till med det nya året

 2. Visst blir det tomt, här har jag börjat ta bort julen och i dag hoppas jag allt blir städad. Lite konstigt är det att när när man tar fram julen känns det helt ok med lite extra saker i alla hörnen och när den plockas bort känns det rent och stilrent.Ha en fin dag/kram Theres

 3. Det blev inte bara tomt när julsakerna försvann. Idag blev det även tomt och tyst i huset för att alla återvände till jobb och skola.
  Resa är härligt. Tyvärr har jag sällan möjlighet till att göra det. Men nu ska jag börja spara till en resa till Keukenhof i Holland när tulpanerna blommar. Dit har jag länge velat åka och i år ska det bli av!
  Ha en bra vecka!
  Kram Elle

 4. Håller med dig, bara passa på att njuta av livet medan man kan….som jag har som devis, vi har inga garantier för morgondagen, så….
  …och att resa, visar bara hur bra man har det hemma, så det är alldeles perfiekt att göra, men även för att få mer och nya erfarenheter….Det ena utesluter inte det andra 🙂
  Ha det bra. Kram

 5. Hej!
  Låter som toppentankar..
  Resa med familjen är verkligen livet.
  Våra barn blir ju hela 16 och 18 i år så vi börjar inse att de kanske faktiskt inte VILL resa med oss om några år…så vill också passa på å få lite mer kvalitétstid med familjen…
  Fast samtidigt har vi en hel del kostsamma projekt kvar både inne och ute…det är en balansgång det där…
  Vi har i alla fall bestämt oss för att boka fjällstuga över påsk…så lite mys kan vi se fram emot.
  Spännande med långresa..
  Vi är sugna på NewYork Man kan visst flyga dit himla billigt med Norwegien… så vill maken till alla konstiga länder han kan komma på…fniss..medans jag och barnen gärna åker till bekväma hotell med pool och ac….;)
  Håller med om att det blir tomt då man plockar undan julen.. Vi hade ju heller inte helt kommit iordning efter vår renovering innan julpyntet kom upp så nu känns det extra kalt. Jag måste fundera och prova mig fram vad av allt det gamla som ska få komma tillbaka…;)
  Ha en fin fortsatt dag!
  kram Katarina

 6. Underbar kudde! Det finns inget bättre än att resa..spännande för dig att åka till Marrakech! Jag var där för två, eller var det kanske tre år sedan i februari. Mitt tips är att ta med varma kläder för det kan bli rätt kallt på kvällarna! 😉
  Kram

 7. Hejsan!
  Jag har nu följt din blogg några månader, och du är en stor inspiration!
  Det är så underbart att du har följt din dröm, och fått till så mycket. Mycket hårt jobb ligger bakom, men det lönar sig när man trivs med tillvaron.
  Jag är väl i startfasen med att VÅGA själv, så kanske jag får det till jag med en dag!
  Ha en riktigt fin dag och önskar dig en god start på det nya året!

 8. Åh, fick mitt paket från Holmbytorp idag! Så fina saker och så fina paket hon slagit in! Service kallar jag det! Tack än en gång 🙂

  Och visst blir det galet tomt när julen är borta men då är det som roligast att köpa lite nytt 😉

  Kram Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *