Nu blir det vitt

Bild mobil
Färg Nordsjö vit till vänster, Nordsjö spackel till höger


Tomt var det här…


Väggarna är spacklade och nu blir det vitt hemma hos mig. Toklängtar att se mina rum vita…kommer snart fler bilder, för i helgen är det klart…bara lister kvar. Målaren jobbar på här hemma.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Nu blir det vitt”

 1. du skriver så fina saker och visar så mycket fint,tack för du delar med dig!!Så trist att det är så få nu för tiden som kommenterar på din blogg.
  Jag tror det kommer bli så himla fint med vitt hos dig! Ser fram mot fler bilder!
  Ann-Sofie

 2. Hej
  jag förstår att du vill gärna ha vitt älskar själv vitt och
  har har alla rum hemma hos mig i den färgen även utsidan.
  samtidigt har jag varit väldigt stolt över dig har funderat på det många gånger när jag läst din blogg att du kört din egen stil och stått för den i en tid när alla vill ha vitt så det är med lite sorg jag gratulerar dig till ”ditt nya hem ”
  välkommen in i de vitas värld kram helene

 3. hej har bara kikat in som hastigast men det ser fint ut och får ta mig en ordenlig titt.finns inget härligare ä lantlig stil vitt stilrent/Micke

 4. Åh va kul att få nya väggar, då blir det vårfint!!! Att måla vitt förändrar ju ett helt rum! Men till skillnad fr dig tapeterser vi nu över min vitmålade vägg;) Men omväxling förnöjer ju- åt båda och alla håll;)

  Härliga påskbilder och söta vårskor, Rieker är så sköna, har ett par av et märket själv!! Mari.

 5. Härligt med vitt givietvis. men efter att ha haft hela hemmet vitt i snart 10 år (och fått bättra på det vita flera gången) så längtar jag allt mer efter färg. älskar färg 🙂

  Skall måla om i sommarstugan snart och då blir det någon härligt pastelligt tror jag minsann!
  Ha en fin helg!
  /Anna

 6. Hej alla modekunniga! Det finns ett modeforum – forum.modekampanj.com som skulle behöva lite hjälp från modekunniga och modeintresserade personer, så att vi alla kan få en bra modeportal där man kan få svar på sina frågor. Jag blir väldigt glad ifall ni som läser detta har lust att ta en titt. Självklart kan man skriva om sin blogg eller hemsida. Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Ni kan alltid mobba mig för mitt försök att göra en video http://www.youtube.com/watch?v=1I5dOVSo_AE , musiken är iallafall bra tycker jag. Facebook grupp finns på adress http://www.facebook.com/modekampanj och twitter på @modekampanj. Tack för att ni tar er tid att kolla på detta.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *