Pynta till påsk

Påskägg Maileg köpt för flera år sedan

 Pyntar ni till påsk? Här pyntas ytters lite, några blommor och en höna så är det klart.

Bakformar Klara form, blommig skål Cest la vie home, 
vitt Ib laursen Sofias hus och Grannfrun
Barnen får påskägg och vi äter alltid god påskmat med våra föräldrar, annars tycker jag påsken är en lugn tid. Mer tid i trädgården och mer tid för att bara vara med familjen.
Den här påsken har min dotter önskat sig att åka till Ullared i födelsedagspresent. Så det ska vi hinna med. Vi har hyrt en liten stuga och ska dit med min bästa vän och hennes dotter…jag är ingen Ullaredfantast, men det funkar:)
Kram Lotta 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Pynta till påsk”

 1. Härliga vårglada färger på dina bilder!

  Har dåligt med påskpynt jag med.. Gillar Maileg påskäggen, har endast köpt det i present till andra men inte till mig själv.. än.. =) Lite vita fjädrar i björkriset blir det allt och påskliljor! Köpte även förra året små söta fåglar att hänga i riset tillsammans med de vita fjädrarna. Annars blir det väl mest till att mumsa massa godis och ägg!

  Kram Malin

  ps: tror jag såg dig förra gången jag var på Ullared.. i det då nybyggda cafeét!

 2. Jättefina bilder som vanligt. Här brukar det inte bli speciellt mycket påskpyssel. Det känns mest som om grejerna skall stressas fram för så få dagar så vi hoppar nog över det även iår.

  Ullared är ju inte favvostället men som du säger, det funkar om man inte är där för ofta!

  Ha det bra!
  /Anna

 3. Ullared kan vara helt rätt om man tar på sig sorterar-glasögonen, sorterar bort ev trams och ser de fina fynden som kan finnas där. Köpte själv en jättefin tunika där i somras som jag har haft jättemycket. Ha en härlig påskhelg:)
  /Ninni

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *