Vi har varit i Sälen

Tjoohoo jag har inte kunnat berätta för er, men den här veckan har vi varit i fjällen. Vi hyr stuga i Tandådalen varje år och har tyckt det varit bra när barnen varit små. Nu har vi inte hyrt om stugan som vi brukar göra till nästa vinter för vi känner att vi vill åka någon annanstans nu när barnen blivit större. Vi är sugna på Alperna, men vi får se vad ekonomin tillåter.

En vecka med massor av skidåkning i både sol , blåst och lite regn. Men det har varit underbart!

Foto min dotter

Vi har även ätit gott och bowlat på Experium.

Det bästa är att få vara med sin familj en hel vecka utan en massa krav.

Lugna eftermiddagar i stugan med god mat, titta på tv och sitta vid datorn. Nu känner jag mig skönt utvilad och längtar hem och se hur det har gått för målaren. Målaren har nämligen jobbat på där hemma hela veckan och jag har ingen aning om hur det ser ut…men nu är vi hemma i vilken stund som helst.

Ikväll sover jag i min säng hemma i skogen, känslan av att åka bort är så härlig och lika härligt att komma hem.

Ha det så bra alla fina, så skönt att kunna blogga och inte behöva luras över sin vardag:)

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Vi har varit i Sälen”

 1. Wiiihaaaaa, dit ska vi om en vecka! Vi var i Sälen och Tandådalen första gången förra vintern, bodde i lägenhet i stuga alldeles i backen och har hyrt samma i år igen.Jag är ingen slalomfantast, åker hellre längd, åkte faktiskt för första gången i mitt liv förra året. Grabbarna är mer bitna, de är också sugna på alperna men jag har tyckt att jag hellre gör någon annan utlandsresa isåfall … Vi får väl se!

  Kram,
  Jenny

 2. Å vad härligt det låter,jag misstänkte nästan att det var nu ni var borta och det ser ut som om ni har haft det alldeles fantastiskt härligt.
  Välkommen hem vännen.

  Kram Thess

  P.S hoppas att målningen är precis som ni tänkt er,gud vad spännande.

 3. Ser ut som att ni har haft en härlig vecka i Sälen! Kan varmt rekommendera Alperna, men det finns härliga fjäll i Sverige också. 🙂

  Premiärkommentar från mig till dig (er)!/Camilla

 4. vilka härliga biler..får mig att tänka tillbaka på vår fjällvecka :-)…det är så kravlöst att åka till fjällen, energin blir påfylld och jag känner mig alltid så pigg efter hemkomsten
  kram Åsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *