Fixa vår och min framsida

 
Foto: Anne-Charlotte Andersson
Så kom Fixa vår i brevlådan, så är det så stort och häftigt att få se sin bild på framsidan. Jag hoppas aldrig att jag slutar känna så. Tänk att drömma om att få fota reportage för 3 år sedan och sedan få se sin bild på framsidan av en tidning. Jag är banne mig stolt! ..det gick liksom. Tusen tack till söta Hanna för alla reportage vi gjorde i den trädgården, tror vi sålt 8 st olika än så länge.

P.s inne i tidningen har jag också ett stort reportage från Vaxholm bed and breakfast..det tar vi en annan dag..

 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Fixa vår och min framsida”

  1. Superfin framsida, grattis! Du är så bra och jag hejar på dig! All lycka! Du ger mig kraften att fortsätta kämpa med mitt egna företag! Tack!!

  2. HAHA det kan vara bra att läsa all text!
    Jag läste nämligen bara ”fixa vår i brevlåda” och tänkte är det Lotta eller jag som blivit galen 😉
    Ska man till och med fixa vår i brevlådan nu för tiden för att vara ”inne” HAHA vad fel det blev…

    Jag kan inte ens föreställa mig hur det känns att ha sin bild på första sidan i en tidning. För mig är det otroligt roligt att bara se en annons från mitt företag i en tidning, bland alla andra annonser!

    Kram på dig, underbara Lotta!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *