Snart åker julen ut

 
 
Jag har sett att flera av er kastat ut julen, här försvinner julen lite i etapper. Tomtarna åker bort efter nyår och granen har jag kvar så länge det går.

Idag har jag gått långpromenad med min vän och varit och storhandlat med min man och dotter. Väldigt sällan vi handlar tillsammans. Min man älskar ha kontroll över maten så det är bara skönt tycker jag. Han får handla som han vill och jag vet att jag får massor av goda middagar. Ikväll ska han bjuda på spareribs. Nu ska jag sätta mig och jobba lite tror jag. Hoppas ni har det lika bra som jag.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Snart åker julen ut”

  1. Ja, nu till nyår börjar jag längta efter lite ljusare färger och fräschare växter igen och inte så mycket julrött… Men vill ändå hinna njuta av allt man pyntat och donar med! Men innan barnen börjat skolan ska julen ut! Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *