Klä granen

De klädde granen så fint häromkvällen, så mörkt ute så det är omöjligt att fota, men jag tog fram kameran ändå.

Så är syster här i huset världens mest kramgoa och bara vill pussas med sin bror. Det går ju en stund men sedan blir man galen :)) Lillebror vill bara gosa när han vill, typ en gång om dagen.

Brorsan står inte ut med allt gullande…ååå sluta pussas :))
De väldigt lite osams, jag kan knappt inte minnas när de bråkade sist. Det är den lille som kan bli sur då och då , men jag har aldrig hört dem skrika eller slås med varandra. Tonåringen är nästan aldrig sur och ser det mesta så positivt. Skönt, jag hoppas det håller i sig.

Nu är granen klädd och står där nere så fint. Jag älskar den känslan, jag hoppas alla får julfrid och får någon att fira jul med. Just nu tänker jag mycket på det, livet är lite tufft i perioder och det är sådant man måste gå igenom.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Klä granen”

  1. Så fint med kärleken mellan barnen! Jag hoppas verkligen att mina pojkar behåller kärleken för alltid.

    Så där tänker jag också så härs år, hoppas att alla får fira jul och har någon att fira julen med. Jag tänker mycket på de som inte har det så bra. Jag tänker mycket på ensamstående föräldrar, föräldrar med minimal kassa, jag tänker på barn med alkoholiserade/drogande/sjuka föräldrar, jag tänker på alla som inte har ett tak över huvudet och ett tryggt hem. Det kan göra att mitt hjärta svämmar över en smula och jag gråter en skvätt.

    Må alla ha det gott i denna gråa jultid!

    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *