Känslan att komma hem

Igår när jag körde in på vägen hem till oss så möttes jag av detta, massor av snö och ett hus som lös upp. Hemma. Den känslan är oslagbar. Att veta att där inne finns de, de som jag älskar mest av allt och låter mig fara omkring och få jobba med det jag brinner för. En liten kille som möter mig, bär in min väska och undrar om mamma är hemma imorgon och en man som fixar min middag och en dotter som säger jag älskar dig minst 10 gånger, för sådan är hon vår tonåring. Min fina familj, fina på sina egna sätt.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Känslan att komma hem”

  1. Aj, at komme hjem til det syn må være den store lykke.
    Netop tilbage i Danmark efter dejlige dage i Småland. Savner allerede den ro, plads og særlige stemning, såm Sverige har. Og dine skønne fotos gør kun det hele værre;0)

    Bedste decemberdag fra Katinka Raabymagle

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *