Mörkt men mysigt..

 
 

Känner ni av mörkret? Jag har möjligheten att gå ut varje dag, idag tog jag min springrunda i snön och den gör mycket för min hälsa och för min ork. Jag har aldrig haft någon höst eller vinterdepression, jag har alltid bara längtat hem och få vara hemma.

 
 
Gran från helgens inköp Enkla ting
 
 
 
Kruka helgens inköp från Sprudla i Ljungskile
Jag gillar alla årstider och mörker är en del av den, för mig går det att acceptera. När barnen kommer hem från skolan tänder jag mängder av ljus och låter alla stjärnor lysa.

 
Adventsljusstake Blackballoon
Jag brukar programmera min hjärna att allt väder är bra väder och så lever jag efter det. Om jag ska iväg och fota reportage glömmer jag ofta bort och kolla väder, då tar jag det som det kommer. Det har funkat bra hittills. Väder kan vi inte påverka så jag försöker anpassa mig och lägga min energi på andra saker. Tids nog är det vår igen och då kommer ljuset..

 
Nej nu ska vi julpyssla, tomtarna ska fram…
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Mörkt men mysigt..”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *