Inte för jag måste utan för att jag vill

Förr har jag haft svårt att motivera mig själv att röra på mig, numera är det ett behov. Något som gör för att jag skrattar lite mer, lever livet lite mer och får mig att må så mycket bättre. Min man märker skillnad på mig när jag tränar, jag har mer livsglädje.
Jag har lite nytt att sätta på mig när jag går eller springer. En nytt linne, en väst, handskar, dubbar och en ny pannlampa.
Stadium och XXL
Jag sätter inga nyårslöften, löften måste man hålla. Jag sätter mer mål och visioner för att må bra. Innan längtade jag aldrig över att ha en smalare må bra kropp, men nu trivs jag med att röra på mig och kunna ha kläder i small och medium. När man inte äter kolhydrater har man heller inget söt sugbehov. Nu behöver jag aldrig dras med dåligt samvete att jag inte rör mig, nu gör jag det äntligen för att jag vill, inte för jag måste och den vändan i huvudet är stor skillnad.

Kram Lotta
Mer om hälsa kan du läsa här om du scrollar lite

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Inte för jag måste utan för att jag vill”

  1. Det är samma för mig! Jag mår inte bra om jag inte får träna!:)
    Ska fram på stan senare och investera i ett par pumpstavar. Kan nu inte jogga något direkt än, så då kan det bli lite extra träning på mina pw.
    Kul med snygga och funktionella träningskläder/grejer också.
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *