Hemma på landet

 
Jag är född på landet, när jag var liten hade jag inte så många att leka med så jag sysselsatte mig själv..i skogen. När mina föräldrar skilde sig flyttade vi till lägenhet i två år. Det var svårt för mig som älskade att vara i skogen,  även om den tiden gav mina bästa vänner som jag fortfarande har mest kontakt med. Efter de två åren flyttade vi tillbaka igen och det var min lycka.
 
 
Naturen här hemma är min inspiration, min återhämtning. Där kan man vara som man är, barfota eller i stövlar. Skitiga arbetskläder osv. 
 
 
 
 
Här hemma finns allt det jag behöver för att landa…här är hemma, här finns mitt hjärta. Jag kan resa och fara och göra massor av roliga saker bara jag får landa här och vara här hemma. 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Hemma på landet”

 1. Godmorgon!
  Å Lotta vad fint du skriver…jag fick tårar….fånigt va?..hihi..
  Så vackra bilder och jag kände faktiskt hur det kändes att gå där barfota…
  Ha en fin dag!
  kram Katarina

 2. Så fint skrivet, känner likadant för landsbygden som du. Och landet fångat i skymningsljus…. så fint!
  Kram Åsa i Vadstena

 3. Ja tänk så viktigt mitt i allt mitt i livet att få tid att stilla sig, hitta igen sig själv och faktiskt höra vad man tänker! Underbara bilder!

 4. Detta är ett Lotta-blogginlägg. Ett av dessa inlägg som gör att man återvänder hit år efter år. Du delar med dig av din vardag, tankar, drömmar, inköp, återbruk, resor, lantlivet, förändringar, framgång och tvivel, ja allt det där som är själva livet. Jag blir berörd och det är därför jag älskar din blogg och dig!
  <3 Lena

 5. Jag förstår precis vad du menar! Själv är jag uppväxt på gården som ligger där vägen tar slut. Jag saknar landet även om jag har skogen 5 min gångväg bort.
  Njut väl och fyll hjärtat!
  Kram

 6. Vilka fantastiska ljuvliga bilder! Åh så fint det ser ut. Fridfullt och härligt att ha nära till naturen. Naturen ger mig energi och är verkligen läkande.
  Kram

 7. Alldeles fantastiskt vackert! Alldeles fantastiskt fint att du uppskattar det så mycket också. Många tar så för givet vad det faktiskt har. Men allt kan hända och just därför slutar jag aldrig hoppas på mitt hus på landet. En dag så bor jag sådär vackert jag med:)
  Kram, Åsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *