Bloggat i 5år

Förra veckan så stod det i min kalender att jag bloggat i 5 år, så galet fort det har gått och vilken värld som öppnat sig för mig under denna tid.

Jag är så glad för att ni finns och för ni gett mig möjligheten att komma vidare genom bloggen. När jag startade mitt företag för 4 år sedan var det en chansning och jag känner fortfarande mig glad för varje dag det går att jobba som jag gör.

Lampa Perlan
Det största steget var att våga och sedan har det rullat på och gått bra. Hade jag inte gjort det så hade jag inte haft all denna tid som jag styra som jag själv vill. Visst är det ofta oroligt också när man inte har kunnat, ekonomi att sätta sig in i osv och mycket att lära sig. Men det är utvecklande och stärkande för själen och jag har under dessa 5 år utvecklas massor att våga tro att jag kan även om jag inte var något läshuvud i skolan. 
Vas Allrum
Så tack till er var och en..utan blogg ingen bok, inget företag osv…jag är er evigt tacksam!

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

18 reaktioner på ”Bloggat i 5år”

 1. Du är en sann inspirationskälla 🙂

  Är sugen på att besöka bokmässan och då få din bok signerad, vi kanske ses där.

  Ett fortsatt lycka till med ditt företag, lansering av bok och förstås din blogg.

 2. Som läsare av din blogg, så tackar jag för allt du delar med dig av och alla dina fina foton som vi får njuta av!
  Grattis till 5 år och vi ser fram emot fortsättningen!
  Du har en så fin blogg!
  M.E

 3. Jag har läst din blogg nästan från första början men utan att göra kommentarer. Tack för att jag får förmånen att läsa din jättefina och upplyftande blogg!

 4. Din blogg blir bara bättre och bättre … En riktig inspiratör är du,Lotta! Inredning,kost,träning… den innehåller allt och lite till Och hoppas att du fortsätter länge till,man har ju fått ett ”Lotta-beroende”!!!! Varm kram från Rita

 5. Susanne i Karlskoga

  Jag kom in på din blogg av en slump för ca 3 år sen.Jag blev fast direkt och tycker så mycket om din inspiration och glädje. Tack för det och fortsätt med dina fina bilder och ord. Skickar dig varma tankar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *