Utedusch

 
 
Hade en jättehärlig dag igår med brudparet, hoppas de ska tycka om bilderna. Jag känner mig nöjd fast att jag alltid är nervös innan. Inga mer bröllop bokas nu, men ändå roligt att jag fick vara med igår.
 
På kvällen åkte vi på väg på utflykt, då började regna så vi stannade åt mat på resturang istället. Mysigt det med.
 
 
 
Imorse vaknade jag tidigt för att redigera alla bröllopsbilder och nu väntar jag på att mannen ska bli klar med det sista på altanen innan staketet ska byggas för vi har tänkt att hitta på något kul. Jag har mycket kvar av sommaren här hemma så jag känner mig inte stressad över att utnyttja varje minut att vara ute osv. Jag gör lite det som passar.
 
Idag visar jag vår utedusch som vi byggt av munstycke från vår gamla skola… fick kommentar om att det är så mycket nya saker som visas på bloggen och det stämmer bra, men allt det vi tagit hand om, målat  och gamla möbler osv det verkar en del glömma bort 🙂
Ha en fin dag!
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Utedusch”

  1. Vare sig det är gammalt eller nytt så har ni det så himla fint!! Har följt dej nästan sen du började med bloggen och har tagit del i allt ni gjort under dessa år, och vilken förvandling!! Tack för att du finns och för att du delar med dig av din glädje, kämparanda och låter oss alla bli inspirerade!!
    Kram
    Malin L i Skåne

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *