Altanen snart klar

 

Semestern börjar nå sitt slut för maken och altanen är snart klar. Han håller på att bygga igen denna sidan och så ska resten av altanen behandlas med Sioo så allt blir silvergrått och håller sig i 10 år.

 
 
Zinkbord, kruka Tine k
 
 
 
 
Möbler, Parasoll Mio, matta, vas Fritsla tyglager, kruka Esq

Om några veckor är han ledig igen och ska börja på staketet. Han är nöjd fast han snikrat mycket i sommar och jag är glad att han vill hålla på. Nästa år ska vi lägga sten runt om sedan är det klart. Några lampor saknas visst också. Vi har satt belysning i golvet och det blev fint.

 
 
Vilken sommar vi haft, så många härliga kvällar här hemma när man kunnat njuta av solnedgång. Men nu är det morgon och solen lyser och på denna altan har vi morgonsol. Så nu ska jag fixa lite frukost och sätta mig en stund. Igår for jag runt som en tok och idag ska jag ta det lugnt. Har jobbat undan för dagen.

Ha en härlig och solig dag

Kram Lotta
 
Mer bilder från altanen hittar du här  om du scrollar 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Altanen snart klar”

 1. Det är så roligt att följa dina inlägg på bloggen, facebook och instagram. Du har så många idéer och gör ert hem så vackert! Jag blir lika glad varje gång jag ser dina bilder! :))

 2. Det är så roligt att följa dina inlägg på bloggen, facebook och instagram. Du har så många idéer och gör ert hem så vackert! Jag blir lika glad varje gång jag ser dina bilder! :))

 3. Hallå där gullfia!!
  haha…jag ler o skakar på huvudet åt dig…
  Jag fattar inte hur du orkar!!
  Som en duracellkanin ju..;)
  Du hinner ju med hur mycket som helst. Lever livet i 190..
  Duktiga du!!!
  det bästa är att man får sån stor dos inspiration av att kika in här… å en kick….;)
  Altanen blir så underbar och som du har inrett..hmm..eller utrett den..åå himmelskt underbart man vill bara sjunka ner där med en morgonkaffe o stanna hela dan..;)
  Ha en mysig dag i morgon nu!
  Jag har bestämt mig för att ta mig ett glas rosé vid poolen vis sisådär kl.12….hihi…så det känns som grekland på rikitgt.
  I natt är jag chaufför åt mattias som är på pokerkväll…så då kan man väl ta första glaset mitt på dagen va?…
  kraaaam Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *