Nytt bord i tvrummet

 
 
Soffa gammal, Bord Allrum, 
 
I höst ska jag börja fixa lite mer i vårt tvrum på övervåningen, där har det inte varit så mysigt. Bordet vi hade här tidigare lyfte jag ner till uterummet så det fick bli ett nytt bord hit. Mattan vi haft den skräpade så mycket så den åkte ut på soptippen.
 
 
 
Hittade detta lilla betongbord från Allrum och det passade bra här uppe. Vi sitter inte och äter vid tv:n för vi har en annan möbel här uppe som min man målat där vi äter. Så detta lilla bordet räcker gott.
 
 
 
Ska bli matta här också, tror det får bli den svart/vita från Ikea.
 
Idag ska det bli hett ute, jag ska ladda för att fota bröllop några timmar i eftermiddag. Sedan ikväll tror jag vi tar oss till någon sjö för lite bad.
 

 
Ha en härlig dag!
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Nytt bord i tvrummet”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *