Lycka är en lekstuga

 
Foto Anne-charlotte Andersson & text Jessica Holm
 
 
Nu finns ett reportage från en underbar lekstuga i Föräldrar och barn som jag besökte i våras på Öland. Så söta barn och nu har familjen fått en liten dotter också.
 
 
 
 
 
 
 
Kika här så ser du lite fler bilder…
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Lycka är en lekstuga”

  1. Vilket ställe! Tänk om man hade haft ett sånt när man var barn. Men jag minns lekstugan som vi hade i mormor jag morfars stuga. Det var ingen stuga alls utan ett litet hörn bakom stugan med en gammal vedeldad spis och små skåp. Där lagade jag och min kusin mycket kott och barr soppor. Medan mormor skalade potatis eller diskade. Underbara minnen! Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *