Att få jobba hemma

Lykta Hemlängtan, L:A bruket Ellis corner, kruka Zera
Det gör inget att det regnar, jag har haft en toppendag ändå. Jag har haft en duktig florist här som pyntat och som jag gjort julreportage med. Hon heter Michaela och kommer från Linköping, behöver ni hjälp med blommor någon gång så maila mig så kan jag skicka hennes adress.
Här inne känns det lite grått, jag ska jobba vid datorn så det behövs både lite musik och tända ljus.
Ha det så bra!

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Att få jobba hemma”

  1. Hej! Kan inte du skriva lite om dina bästa jobba hemma tips. Hur får man saker gjort. HUr får man struktur i arbetet. Sitter själv hemma och jobbar med ett examensarbete och har lite svårt med disiplinen 🙂

    Kram

  2. Hej Lotta !!!
    man kan inte låta bli att gilla dig kolla igår på bloggen liljor och tulpaner där man ser dig in action när man ser dig på bilderna är du bara dig själv fast du driver en blogg med många läsare har det inte stigit dig åt huvudet
    All heder åt dig

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *