Godmorgon och bloggskola

Kruka/burk Louise interiör, 
lyktor Blackballon, Gran HomeNord, ljusstake Allrum

Jag var vaken så länge igår och pysslade, så skulle jag sova på morgonen idag tänkte jag.. Men nu fastnade jag på mina vänners bloggskola här på morgonen. Så bra tejejer! Å vad kul att att läsa. Mycket av det i kursen har Fyra årstider gått igenom, en del nytt, men också mycket som jag behöver tänka på att bevara.

Jag är mån om er mina läsare, jag vill gärna svara på era frågor, jag vill visa att jag läser allt ni skriver, jag vill vara den lantLotta jag alltid jag varit. Ibland är det svårt att hinna med att svara, men jag försöker alltid att svar på mail om inte annat. Ni är en del av allt kul som hänt i mitt liv, utan er skulle bloggen knappt finnas.

Så klicka in på bloggskolan du med och köp kursen vet jag…detta skriver jag av egen vilja:) det här är lätt och bra att förstå.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Godmorgon och bloggskola”

  1. oj, det kanske vore nått för mig, jag är helt ny inom detta :)Har nyligen startat min blogg och det är ju inte så lätt. Jag blir så inspirerad av din blogg och hela resan du gjort! /Katja

  2. Har snart läst igenom allt och det var där jag läste om dig och kom på att du har gått den där vägen om många bloggare vill gå. Skoj att det funkar för vissa men du tar väldigt fina bilder så du förtjänar det. Vad har du för kamera och objektiv? Tänker mest på standardobjektiv i brännvidd 18-55 mm.

    Kram
    M

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *