Kreativa näringar i kommunen

För er som inte har facebook eller Instagram så kommer här lite bilder. Igår var bjuden till Linköping för att Östsam skulle presentera sin broschyr över kreativa näringar i Östergötland. 32 st företag var representerade där  och jag var en av dem. 
Ser ni vilken snygg tjej som sitter på omslaget.. 🙂 Tur att Jesper Anhede hann fotografera mig. Denna ska delas ut i länet nu. 
Bild iPhone

Så fick jag visa lite bilder och berätta vad jag jobbade med. Tänk att få vara en del av att få vara ett kreativt företag i kommunen, bara två stycken i denna broschyr från min kommun. Sådant värmer! Jag är så stolt att bara efter 3 år med företag får vara med om så mycket roligt.

Ha en fin dag!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Kreativa näringar i kommunen”

  1. Fantastiskt Lotta! Stort grattis! Du fortsätter att inspirera och visa på vad som faktiskt är möjligt med en stor portion envishet, hårt arbete, känsla och glädje!
    Kram Anna i Skåne

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *