Ljusbox från House doctor

Ljusbox House doctor Allrum 
Har varit en tur till staden och äntligen fann jag lite julrosor och hyacinter, så här ska planteras lite. Jag var snabb häromdagen och klickade hem en ljusbox från Allrum innan det tar slut. De var slut ett tag, men finns på lager igen. Har tittat på dem ett tag nu. Så fina och så kan man fylla dem lite vad som helst. 

Idag blir det mest bara lite fix här hemma, kommer nog aldrig igång att jobba ordentligt. 

Jag har fått två uppdragfotograferingar för Hus och hem och det är jag så glad för, ska göras framöver när det finns lite mer julblommor. Älskar att kunna plantera och fota i mitt jobb nu.
Dags att sätta igång och plocka ordning lite här hemma, innan barn och kompisar hoppar in genom dörren. Längtar efter att springa också, så kanske jag tar mig en tur..
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Ljusbox från House doctor”

  1. Den där ljusboxen är superfin…Finns ”förstås” hos mig också…
    Längtar efter att springa, det låter som jag det! Bästa känslan!!

    Kram Mariette

  2. Oh,den är så mysig,ljusboxen. Ska nog beställa en sådan! Du förmedlar en så härlig julkänsla så jag vill bara börja,nu på en gång. Tack gulliga Lotta och ha en skön löptur. Kram Rita

  3. Ljus boxarna är så fina. Min är i silver färg. Oxå från allrum. Switch så var den slut. Jag längtade efter den redan förra året. Och då försvann den ursnabbt.
    Kram på dig

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *