Tacksamhet ..

Vilken tacksamhet jag känner idag, mot livet, att få vara frisk, att ha min familj omkring. Tänker så mycket på lilla Anna som fick komma hem till sin familj, tack gode gud att hon återfanns. 

Gammal ljusstake

Själv har jag jobbat på kontoret, mail och mail i flera timmar hit och dit. Det är inte klokt vad mycket tid det tar. Jag är glad att kunna jobba hemifrån.

Nu måste jag ut i solen en stund jag är helt tom på energi…vill hinna njuta av sol och natur, få lite påfyllning. Sedan ska jag städa lite och bädda rent i fina nya sängkläder innan ungarna trillar in genom dörren.
Ha en fin fredag!

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Tacksamhet ..”

  1. Ja men det är väl för väl att de hittade henne, sådant är så otäckt och min värsta tanke är att barnen ska försvinna och man inte alls vet vad de blir utsatta för.

    Så fina bilder du visar! Hoppas du fick dig lite energi ute av sol och natur. Ha en riktigt bra helg! Kram Jennifer

  2. Hej Lotta satt i går och kolla på olika bloggar på julbilder jag gick tillbaka tills när du starta och kolla på gamla bilder och slogs av vilken resa du gjort du skriver ju ibland om det men bilderna säger mer. Grattis till vad du åstakommit och lycka till kram Helene

  3. Hej Lotta! Å vad jag inspireras av din blogg! Så mysig! Följer dig på instagram också..
    Jag undrar vad du anväder för objektiv? Jag fotar med en Canon eos 550D och har standardobjektivet 18-55.. Vill köpa ett nytt nu- så vad är ditt tips? Du tar så himla fina bilder!! STOR KRAM

    Mejla mig gärna: sannasvenzon@hotmail.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *