Att vara i himmelriket

 
Bild från iPhone
 
Idag har jag varit i himmelriket, vi börjar att fota julreportage nu och idag har jag och Kristin varit i ett fantastiskt hem. Jag kan knappt förstå att det finns människor som vill lägga så mycket tid och energi på att vi ska komma.
 
Jag kan inte visa så mycket.. inga riktiga bilder, men hoppas ni ska få se det i en tidning. För så här är det, allt är inte min egen stil när jag är ute och fotar, jag/vi gör det som känns bra i hjärtat eller som vi tror på. Det är ju bara så härligt att få möta dessa kontraster. Hela inredningshjärtat bara ler och julhjärtat dansar balett 🙂 Det här hemmet har ni inte sett i någon tidning innan. 
 
 
Bild från iPhone
 
Efter en sådan här dag åker man hem och nyper sig armen och frågar sig var det här på riktigt…eller var jag i himmelriket och vände?
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

15 reaktioner på ”Att vara i himmelriket”

 1. Ja, jag kan tänka mig att det känns som himmelriket, det låter så roligt!
  Och de där lussekatterna i förra inlägget ser ju bara så goda ut 🙂 och vilken fin mamma du har!
  Kram Jennifer

 2. O det låter härligt att få vara i himmelriket. kan ana vad som finns bakom rutorna. Ditt förra inlägg så inte alls tokigt ut lussebullar vilken längtan man får. Har en enorm längtan också till detta mysiga. ha en underbar morgondag kram Beijan

 3. Ser helt lovely ut i uterummet, vilket jag antar att det är…vilket kanonjobb ni har ni två! Och du har hamnat helt rätt i livet med ditt fotande Lotta! Det syns direkt i reportagen vem som ligger bakom, det finns något visst där, din egen stil!

 4. Godmorgon!
  Men åååå…ååå…det där lilla glimten ser ju precis ut som himmelriket..;)
  Måste vara en härlig känsla då hjärtat dansar balett….fniss..

  Ha en bra dag!
  Kram Katarina

 5. Det som syns på bilderna ser onekligen himmelskt ut!! Så härligt det måste vara att få åka runt och ta del av underbara människors hem, vilken inspiration!
  Hoppas vi får se det i tidning, alltid kul med hem som inte varit med förut 🙂

  Ha det fint, kram Marie-Louise

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *