Mamma bjöd på lussekatter

Mamma och min låtsaspappa och jag bor bara 4 km ifrån varandra här i skogen och eftersom mamma har varit hemma i stort sett hela mitt liv så ses vi en hel del. Mamma är jultokig, mycket värre än jag…eller lite som jag varit kanske. Hon bakade lussekatter för flera dagar sedan. När jag var liten bytte hon julgran före julafton, för den hon hade släpat hem tidigare hann börja barra före julafton :)..det är min mamma det..hi.hi

Så kom hon till oss och fikade, ungarna var överlyckliga. Det luktade jul i matsalen och jag bara myste med massor av tända ljus och glögg.
Så här fin är hon min mamma, gud vad jag älskar denna människan. Kan inte nog tacka henne för allt hon gör och gjort för mig. Nog har jag gjort mycket galet som hon inte gillar och jösses vad vi bråkade när jag var ung, för jag har en hel del drag efter min tokiga och älskade pappa också. Men vad som än händer så ställer hon upp till 110 procent tillsammans med min kära låtsaspappa. Det viktiga är att bara finnas där, när man behöver dem i sin vardag..så oerhört uppskattat. 
Ha en fin dag!

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

21 reaktioner på ”Mamma bjöd på lussekatter”

 1. Å vilken fin mamma du har, jag förstår att du är rädd om henne. Bara jag ser henne tycker man om henne och så tycker hon om julen oxå hur bra kan det bli. Jag är oxå helt galen i julen, en fantastisk tid.Kram på er

 2. Men Lotta!!
  Vad pysslar du med egentligen??
  Det ena gråt inlägget efter det andra….
  Hmm…eller är det jag som är extra blödig…jag fyller ju trots allt 40 om ett par veckor…man kanske får ännu lättare till tårar då…;)
  Vilket himla fint inlägg i dag igen och jag är säker på att din fina mamma allt belv rörd hon med då hon läste det här..;)
  Va mysigt med lussekatter o glögg..nu blev jag ännu mer sugen på att få färdigt i köket så jag med kan sätta igång med julstöket.
  Fina bilder har du tagit också..naturligtvis!
  Ha en mysig onsdag!
  kram Katarina

 3. Hej Lotta fina du
  Ta hand om Er båda. Min mamma finns inte mer nu. Så jag vet att man skall älska när dom finns.
  Kram
  Frida.

 4. Så fint inlägg, jo en omtänksam mamma som alltid finns där är guld värd;) Lussikatter är inte alls dumt….oj vad jag blev sugen!

  Ha en fin dag/Kram Lussan

 5. Underbart att ha en sån nära o härlig relation till sin mamma, det betyder mycket för en. Sen är det alltid ett extra plus när mamsen kommer hem med nybakat. Kramisar Tina

 6. Din mamma är så otroligt vacker! Vi verkar ha vuxit upp under liknande förhållanden du och jag =) Dock minus eget företag o högskoleutbildning för min del. Annars i stort sett samma och jag har en precis lika vacker och underbar mamma =)Som alltid ställer upp till 110%. Kram!

 7. Så fint skrivet! Jag älskar också min mamma ( och pappa) så mycket och de ställer alltid upp till 100%. jag hoppas att jag kan vara en lika bra mor till mina små!
  Får jag passa på att fråga var du köpt din fina svarta bricka?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *