Workshop och lite inspiration

Foto 2 brides

Nu tar jag lite semester från bloggen..åker till Stockholm på workshop som de duktiga fotograferna 2 brides håller i. Jag och tretton andra tjejer ska inspireras, äta gott, sova och fotografera på Granparken i Norrtälje. Gud vad roligt!

Jag ska tex. få träffa Kate Gabor som fotograferade de fina bilderna på lilla Estelle. Jag har mött så många underbara vänner och kollegor på ett forum så nu ska det bli kul att få träffa alla på riktigt. Så hoppas jag på att hinna besöka Zeta för lite inspiration… så tjingeling…ses snart.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Workshop och lite inspiration”

 1. Låter underbart, inspiration kan man aldrig få för mycket av och möten med andra människor är så berikande.
  Ha några härliga dagar!
  Kram Suz

 2. Så spännande att få träffa så många tjejer som är lika duktiga som du. Älskar dina foton, gillade ett du visade häromdagen på Facebook med körsbärsträd tror jag det var.
  Kraaam

 3. Vad kul att dela sin tid med andra som har samma intresse – och samtidigt få inspiration av kreativa och duktiga människor.
  Jag önskar dig en underbar vecka!
  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *